Saturday, January 29, 2011 | By: ~ AppLe BLosSoM ~

Google vs Yahoo

Salam...Selamat Petang...

Minggu lepas di ofis aku dh tersilap klik bila nak follow blog...
Instead of klik sign in with google..aku dh terklik sign in with yahoo..aduhhhh...
Then bila nak follow mana2 blog lepas tue..mesti akan kuar gambar profile yahoo aku..
Try klik kat sign in as a diffent user..akan kuar yg ini...


"We're sorry...We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later."

Tak thu dh weh nak wat caner...aku bukan pro sgt benda2 alah nie..dok ngadap lelama leh angin satu badan :(
Try log in thru Mozilla Firefox n try follow blog..
Alert tue keluar lagi n kali nie aku pastikan aku tak silap klik lagi..
Now everytime nak log in blog aku terpaksa la guna Mozilla Firefox instead of Google Chrome..huhuhu..


Gambar tiada kena mengena dengan entry ini..;p

Nota kaki:
-Di ofis takde masalah lak bila aku nak sign in as a different user..



4 comments:

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
SPU kat area mana? Akak pun penang gak.

RaNiA said...

Wsalam kak sam...saya di kepala batas...pongsu seribu..

Permata Ixora (Apie & Izua) said...

wei...nadia, angin nampak....

RaNiA said...

hangin la jgk cik wa oiii..malam nie je dh 2 kali crash..huhuhu