Sunday, March 6, 2011 | By: ~ AppLe BLosSoM ~

Uishh...Hujan La...

Salam..

It's raining mannnn!!!!!! hahahha
Start jam 5 lebih tadi sampai sekarang masih hujan...
Wah sejuk la malam nie...

Rumput-rumput di depan rumah aku mesti menari-nari keseronokan..
Baru je pagi tadi aku kata..hmmm..rumput pun dh nak mati sebab panas sgt..
Alih-alih hujan plak petang nie...Syukurrrrr...

Wahhh..galak betul bunyi hujan kat luar...
Makin ditegur makin lebat pulak..hehehe..
Nie kalau basuh keta nie bagus nie..hehehe..guna air hujan je la..FOC gitu...

Hari nie dapat free gift lagi...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

~ ikan temenong je...tapi segar dari laut...;-) ~


Cadangnya nak kurangkan makan nasi...
Tapi takkan tiap hari nak wat ICT kot..
Kena cari menu baru nie..tulun..tulun...

6 comments:

Nieza said...

sedapnya ikan termenung fresh tu...kat sini kami mkn ikan frozen jer....kalau nk yg fresh ikan solmon ..kekadang jemu juga.

Ati Masrif said...

as salam rania,

wah..camne leh dpt free gift tu
selalunya kalau ikan fresh2
bakar kosong pun sedapkan...

suri solehah said...

Alhamdulilahkan hujan rahmat tu..akak pun hujan semalam...temenung segar tu sedapnya kalau goreng tepung..

RaNiA said...

nieza : ye la nieza mmg sedap..nak makan solmon fresh takde la plak kat sini..hehehe...nanti balik sini leh la cari temenung fresh..;-)

RaNiA said...

ati masrif : w'salam kak...ada bot naik ikan kat sini..tue yang boleh dapat tue..nak bakar kat umah nie takde plak tempat bakar..slalu wat celup tepung je..;-)

RaNiA said...

suri solehah : kat sini dah 3 petang berturut ujan kak..hehehe..mmg slalu dok wat celup tepung pun..org rajin katakan..hehehe