Tuesday, February 22, 2011 | By: ~ AppLe BLosSoM ~

Back Again

Salam...

Bulan Februari adalah bulan yg bz buat aku..
Pening..pening..macam2 keja n xtvt perlu dibuat..
Sampai sakit kepala dibuatnya..

Mana nak tukar bahagian lagi..
Mesyuarat lagi (minit mesyuarat tak sempat2 nak wat lagi.. huhuhhu)...
Program bulanan lagi..
Ganti keja orang lagi..
Xtvt yg dipaksa masuk lagi..
Haru sungguh la seminggu dua nie...

Pagi tadi dapat dh assignment baru...
Dah nak kena start cari info plak..
Kepala pun dh mula nak sakit semula...

Rasanya sampai abis bulan nie aku akan dilanda kesibukan dan ke'tension'an...
Bulan depan benda baru lak nak kena hadap...huhuhu..

AKU NAK CUTI !!!!!!!!!!!


Syoknya kalau dapat lepak2 kat sini...

4 comments:

Izan said...

sesungguhnya aku memahami perassan ko. aku pun cukup tensen bila kene ganti keje org yang bercuti. masalahnya org tak buat pun keje aku bila aku yang cuti. camno tu??? arrghhhh.. tensen giller.

RaNiA said...

nasib badan izan..nak wat lagu mana lagi dh..huhuhu

kau kesah ke?? said...

kalo dapat p pantai ru memang best pun. ololo tensen ke meg ke blog i lagi ye.

RaNiA said...

kau kesah ke?? : tension masih melanda..huhuhu..tolong jampi2 sikit..