Monday, May 2, 2011 | By: ~ AppLe BLosSoM ~

Pekerja Cemerlang

Assalamualaikum..

Sekarang kena balik awal..
Tengok ni...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Tadi pak guard dah datang dah nak kunci pintu...ee..sekarang poyo betul la..
Susah betul nak jadi pekerja cemerlang..ada je halangan..;p
Ok la..nak balik dah ni..nanti tak pasal-pasal kena kunci dek pak guard..daaaaa....



7 comments:

anitaare said...

nk jadi pekerja cemerlang tak semestinya balik lambat dik..akak dulu sabtu/ahad pun keje konon nk lah gelaran tu..tp tak guna gak sbb kat umah x cemerlang..ye lah work life x balance dah..at last resign..hehe
jgn tiru akak ye

RaNiA said...

hehehe..pekerja cemerlang dlm kurungan je tue...takde la rajin mana pun sebenarnya..tak leh tiru akak..klu resign nanti sapa lak nak bagi sya makan..hehehe..anyway...thanks atas nasihat akak tue..akan diingati selalu..;-)

syufaa said...

wahhh..sejak bile cmni? hehe,,msti pakguard mls nk kunci lmbt2..

RaNiA said...

bulan nie baru start..pak guard hangin kot nak kena tgu lama bru dpt kunci pintu..;p

adan said...

salam.. kira ok la tu kalau balik awal.. best apa..

RaNiA said...

adan : w'salam..mmg best balik awal..tapi kalau keja settle sebelum balik lagi best...;-)

Izan said...

hahahaha.... silap2 pak guard tu yang dpt gelaran pekerja cemerlang bab ari2 pintu berkunci tepat pada masanya =)