Thursday, May 26, 2011 | By: ~ AppLe BLosSoM ~

Kegemaran Baru

Assalamualaikum..

Sekarang ni aku ada kegemaran baru...
Dulu masa bw aku suka tinggalkan jejak...
Sekarang ni..masih bw..but as a silent reader only..
Tak kisah la kan..asalkan bahagia...

Malam ni aku takde idea nak post entry baru..campur ngantuk sama...
Apa pun tak boley !!!! (sapa punya trademark la ni aku tiru..huhuhu)
Padahal siang tadi dah plan macam-macam dalam kepala aktiviti nak buat malam ni..gosok baju la..kemas bilik la..transfer lagu la..
Akhirnya yang jadi hanya la basuh baju plus masak lauk ayam..
Semerbak bau dalam rumah ni (konon masak sedap la tu...;p)
Oh tak ketinggalan petang tadi dengan berbaju kurung, aku memarang pokok-pokok yang tak layak berada di sekitar rumah aku..hahahha

Hmmm...kat depan aku sekarang ni ada 3 potong pelam harum manis...
Nak habiskan ke nak tinggal je???..
Pelam ni housemate aku yang beli..nak abiskan segan la pulak...
Kalau ikut hati aku ni memang lama dah habis ni...
Hmmm..rasanya baik aku balun perabeh..
Tak baik membazir..ye tak????
Jemput makan...

2 comments:

Nor said...

sedapnya pelam...kalau yg hijo2 mekar tu lagi sedap..

RaNiA said...

mmg sedap pun..pekana lak ngan kuah rojak mak bee..mmg ler sedap..hehehe