Friday, June 24, 2011 | By: ~ AppLe BLosSoM ~

Delay Dan Delay Lagi

Assalamualaikum....

Selamat petang Jumaat...

Semalam aku perlu menghadiri satu bengkel di Putrajaya..
Bengkel mula jam 8.30 pagi..
Mulanya cadang nak ambil flight awal-awal pagi..
Tapi atas nasihat bos, aku pergi sehari awal..

Disebabkan di Kedah takde flight petang, jadinya aku naik di Penang...
Naik AirAsia..apa sangat la yang nak diharapkan (selain dapat makan free je..)..
Hala pergi dan balik, flight delayed hampir 40 minit..
Di Airport Penang ada jugak la announcement dibuat..
Tapi di LCCT staff dok la ke hulu ke hilir, takde pun nak kata apa..
Mata yang tak mengantuk pun jadi mengantuk..
Tambah-tambah pulak aku dah berada di LCCT sejak jam 5.30 petang lagi..
Hampir 5 jam aku bertapa kat sana sebelum "now everyone can fly" ;( ..

Sampai di Penang..adik ajak pergi makan..lapar katanya..
Dalam kereta dah terlelap-lelap..
Makan-makan..sampai rumah dah nak dekat pukul 1 pagi..
Tak tunggu lama..buat apa yang patut..terus bummmm..Zzzzzzzzz...



makan di sini malam tadi...



gambar : mr. google

6 comments:

suri solehah said...

selamat menidurkan diri sendiri..rania hehe

Abang Stalker said...

hahaha..delay x delay la.plg tdk pun perut da terisi.slmt berehat rania. :)

RaNiA said...

suri solehah : hehehe..mmg selamat kak..

RaNiA said...

abg stalker : tq..hehehe..mata ngantok nak makan pun tak brapa nak selera..;p

Kakzakie said...

Selalu delay yg buat org sentap. Program asal semuanya lari...

RaNiA said...

kakzakie : mmg pun kak..nasib baik pergi awal..kalau tidak tak thu la guane..